el-GRro-RO

greece-ro Blog


VS Athens Limo Tour | Transport și tururi cu ghid în Atena

VS Athens Limo Tour | Transport și tururi cu ghid în Atena

Faceți cunoștință cu Atena și Grecia ca și cum ați fi localnici ... !!

VS Athens Limo Tour este specializată în călătorii de lux si este gata să satisfacă dorințele clienților cei mai exigenți.

VS Athens Limo Tour garantează transportul de calitate și luxos, cu scopul de a ajunge la destinația dvs. odihniți și întineriți.

VS Athens Limo Tour are experiență principal în:

     -   Transporturi de la și către Aeroportul Internațional Atena și cele 3 porturi principale

Compania noastră oferă un transport confortabil, luxos și rapid de la Aeroportul din Atena (Eleftherios Venizelos) și / sau principalele porturi (Piraeus / Rafina / Lavrio) până în centrul orașului sau hotelul dvs. și viceversa.

 

 

      -    Transport la evenimente de nuntă

Ziua nunții unui cuplu este cea mai frumoasă experiență din viața sa.                               Transferul cuplului și / sau a persoanelor apropiate în această zi este una dintre acele detalii care fac diferența.

 

     -     Călătorii corporative

Dacă compania dvs. caută o modalitate luxoasă de a-și transporta directorii, asociații sau clienții din regiunea Attica, atunci Athena Limo Tour are soluția potrivită.

 

      -     Excursii de o zi

Excursii zilnice în afara Atenei sunt organizate pentru a cunoaște frumusețile și istoria Greciei moderne și antice. (Sounio, Mycenae, Nafplio, Epidaurus, Arachova, Delphi, Olympia Antică, Anticul Corint)

      -    Tururi și excursii în Atena noaptea.

Capitala Greciei, în afară de istoria și monumentele sale, este cunoscută și ca orașul distracției nesfârșite.

 

Experimentați viața de noapte din Atena într-un mod diferit decât de obicei, evitând locurile "turistice" și vedeți Atena în adevărata sa dimensiune magică, așa cum o văd localnicii.

 

Compania noastră se angajează să vă transporte și să vă ghideze spre cele mai bune locuri din oraș pentru a vă distra. Indiferent dacă doriți să mergeți la mâncare, să beți, să dansați sau să le combinați, vă promitem o noapte care va fi memorabilă.

  -         Excursii și tururi în Atena, ziua

 

Dacă doriți să vizitați cele mai importante atracții ale Atenei ...nu trebuie decât să cereți acest lucru! Atena Limo Tour se angajează să organizeze, numai pentru dvs., un tur complet al istoriei antice și moderne din Atena ....

- Vizitarea siturilor arheologice ale Acropolei

- Vizitați faimoasa zonă Plaka

- Tururi de vizitare a cartierului evreiesc

- Transport la Templul lui Zeus / stadionul Panathinaiko / Palatul Prezidential / fostul Palat Regal / Parlamentul Elen / Monumentul soldatului necunoscut

- Vizita la Dealul Lycavitou, al doilea punct înalt al Atenei, de unde putem admira priveliștea splendidă a orașului

În afară de serviciile oferite VS Athens Limo Tour prevede flexibilitatea de a vă oferi posibilitatea de a vă proiecta destinația sau traseul dorit și noi bucuroși vă vom oferi cu plăcere un serviciu confortabil și de lux.

 

Previous Article Parcul Cercetașilor | Sport și Timp liber | Loc de joacă | Alexandroupoli
Print
14738 Rate this article:
No rating
«iunie 2024»
lun.mar.mie.joivin.sâm.dum.
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567