el-GRro-RO

Evenimente viitoare


Se deschid porțile Parcului de Crăciun din Alexandroupoli!

Se deschid porțile Parcului de Crăciun din Alexandroupoli!

Parcul de Crăciun, reînnoit și plin de farmec, este aproape gata și în câteva zile își va deschide porțile pentru a întâmpina pe mici și mari!

Ceremonia oficială de deschidere va avea loc joi, 6 decembrie 2018, ora 19.00. Pulsul de sărbătoare va fi dat de Trupa Filarmonicii din Alexandroupolis, iar pomul de Crăciun va fi aprins de primarul Alexandroupolis, dl. Evangelos Lambakis. Pe scenă vor fi coruri și școli de dans din orașul nostru care va  umple parcul cu melodii și ritmuri de Crăciun.

Elfii, kalikantzarii (spiriduși răuvoitori), Rudolph, omul de zăpadă și cea mai înaltă stea a sărbătorilor sunt gata să vă ducă în cel mai frumos basm. Ai-Vasilis(Moș Crăciun) așteaptă pe mici și mari în casa lui pentru a-și scrie scrisoarea sau să-i transmită dorința lor dulce!

Pentru al optulea an consecutiv, Parcul de Crăciun este pregătit să-și încânte vizitatorii cu multe acțiuni creative si surprize care le-au pregătit educatoarele orasului, jucării, produse culinare, patinaj,multă muzică si concerte, în timp ce în căsuțele de poveste vă puteți bucura de băuturi calde, delicatese și produse tradiționale!

Vă așteptăm!

Previous Article ''ORAȘUL VISURILOR'' DRAMA
Print
8068 Rate this article:
No rating

Documents to download