el-GRro-RO
Presa de ulei de măsline "KONOS" / Alexadroupoli

Presa de ulei de măsline "KONOS" / Alexadroupoli

Print


 • Ore de lucru
  Luni 08:00 - 20:00
  Marți 08:00 - 20:00
  Miercuri 08:00 - 20:00
  Joi 08:00 - 20:00
  Vineri 08:00 - 20:00
  Sâmbătă 08:00 - 20:00
  Duminică 08:00 - 20:00

Afacerea de familie cu numele KONOS realizează produse cu caracteristici unice care arată particularitățile zonei. Numele este inspirat de la numele dealului,pe care se întinde Ferma Miheli, puțini kilometri în afara Alexandroupolului.  

Având o prezență neîntreruptă de 83 de ani în producția de ulei, cultivând soiul de măslinMakris, creează și evoluează continuu.

 “Pentru calitatea uleiului pe care îl producem, un rol decisiv îl au atât microclima cât și gresia argiloasă a dealului. Pe de-o parte înălțimea la care se află ferma și pe de altă parte aerul dinspre marea Trakiei, care se află la doar 3 kilometri de fermă, formează baza microclimei din zonă.” 

Familia Mariei Miheli, cu investiția recentă a unei prese de ulei moderne, a creat un produs unic. Cu propia presă de ulei au posibilitatea să extragă la rece maxim de producție de ulei la puține ore după strângerea măslinelor.

Ακόμη, οι ελαιόκαρποι μεταποιούνται με φυσικές μεθόδους που αναδεικνύουν την ποικιλία Μάκρης και προβάλλουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της και ως επιτραπέζια ελιά.

 

Maria Miheli – KONOS km.6 Alexandroupolis – Makris

Producere – Depozitare Ulei de Măsline & Măsline

 

 


Presa de ulei de măsline "KONOS" / Alexadroupoli GALLERY