el-GRro-RO
Greece Wedding / Organizarea nunților / Alexadroupoli

Greece Wedding / Organizarea nunților / Alexadroupoli

Print

Visați o nuntă de poveste, într-un loc idilic, împreună cu cei dragi? Avem soluția: "Greece Wedding".

 

 

Visul dvs. poate deveni realitate fără stres și oboseală. Tot ce trebuie să faceți este să anunțați echipa de la ”Greece Wedding” talentată și cu experiență despre ceea ce doriți pentru cea mai frumoasă zi din viața dvs. și o va face realitate.

 

 

Fiecă estevorbadespreo„căsătoriesimbolică”într-unpeisajdevară cuapusdesoarefrumos, plajenisipoase, aleipitoreștialesatelorsauinsulelordinGreciasauînhoteluridecincistele, fiedorițisă combinațiceeaceațivisatcununtaoficială "GreeceWedding" vă vaorganizanunta de vis.

 

În colaborare cu cei mai buni profesioniști din domeniul fotografiei, înregistrări video, catering, muzică, flori, stil, artiști, etc., nunta voastra va fi un eveniment care va fi cu siguranță discutat mult timp.

 

Din ce în ce mai multe cupluri aleg să-și dea propriul stil personal la ceremonia de nuntă. Una dintre întrebările cele mai frecvente este modul în care cuplul se poate "căsători cu stil" și economic financiar.

 

Cheia succesului a ceremoniei de nuntă este de a decide ce fel de tip de nuntă se potrivește personalității și stilului vostru de viață.

 

Apoi, „Greece Wedding” intră în acțiune pentru decorare, flori, muzică, mâncăruri, tortul nunții, stilul nunții etc., și toate astea în funcție de nevoile si bugetul vostru.

 

 

Casă de Piatră!

 

 


Greece Wedding / Organizarea nunților / Alexadroupoli GALLERY