el-GRro-RO
''Jay Tours'' / Tururi și excursii ghidate / Rhodos / Dodecanese

''Jay Tours'' / Tururi și excursii ghidate / Rhodos / Dodecanese

Servicii de vizitare și excursii ghidate de grup sau individuale

Print

"Jay Tours" este un birou de turism specializat în organizarea și gestionarea de excursii și transferuri cu autobuze private pe insula Rhodos (vizitarea obiectivelor turistice, port, aeroport) și orice alt transfer planificat pe insula frumoasă Rhodos.

 “Jay Tours”, cu autobuzele sale confortabile și cu aer condiționat, oferă servicii de transport de înaltă calitate. Primul nostru obiectiv este siguranța și confortul pasagerilor, pe măsură ce urmărim ca clienții noștri să se bucure cât mai mult posibil de șederea lor în Rhodos.

“Jay Tours” oferă o selecție de excursii pe insula Rhodos, adaptate diferitelor destinații, gusturi și interese ale clienților săi. Oferim excursii individuale și de grup.

SERVICII FURNIZATE

 

TRANSPORT DIN PORT ȘI AEROPORT

 

Vă luăm din port sau aeroport și vă ducem la hotel sau unde vreți.

 

EXCURSII CU AUTOCARUL

 

Oferim o varietate de excursii cu autocarul pe insula Rhodos cu autobuzele noastre confortabile și cu aer condiționat. Călătoriile pe care le organizăm durează o jumătate sau o zi. Cu toate acestea, vă puteți personaliza călătoria în funcție de propriile nevoi și cerințe.

 

EVENIMENTE SPECIALE

Oferim servicii personalizate și exclusive, adaptate nevoilor dvs., fie că sunt nunți, întâlniri de afaceri, bachelor party sau sărbători aniversare etc, suntem gata să vă tranportăm în funcție de nevoile dvs.

Cunoașteți cu ajutorul ghizilor noștri insula Rhodos și destinațiile sale, cum ar fi Lindos, Prasonisi, Monolithos, Siana, orașul vechi, Faliraki, valea fluturilor, muzeul albinelor și multe altele.


''Jay Tours'' / Tururi și excursii ghidate / Rhodos / Dodecanese GALLERY