el-GRro-RO

greece-ro Blog


EXCURSII DE O ZI DIN THESSALONIKI GRECIA

EXCURSII DE O ZI DIN THESSALONIKI GRECIA

Thessaloniki sau "mireasa lui Thermaikos" este o destinație care vă va încânta de câte ori îl veți vizita cu numeroasele alegeri de divertisment, cumpărături sau chiar turism alternativ, atât în oraș, cât și în zonele învecinate.

HALKIDIKI

Este una dintre cele mai apropiate și cele mai populare destinații din orașul Salonic. Doar o oră și 15 minute distanță se găsește primul picior al Chalkidiki, Kassandra. Este ideal pentru o experiență de vacanță completă pentru că include plaje organizate, nenumărate taverne, hoteluri de lux și multe altele.

LOYTRA POZAR - ARIDEA

La 109 km de Thessaloniki și la 19 km de Aridea, sunt situate spa-urile termale din Pozar. Din izvoarele lor de pe munte, de mii de ani au izvorât ape termale care au proprietăți benefice și vindecătoare. Zona este organizată cu pensiuni de lux și cu taverne tradiționale minunate, astfel încât oaspeții să se poată bucura de toate facilitățile.

OLYMPUS

Muntele Zeilor, în fiecare an, este vizitat de o multitudine de turiști pentru a admira bogăția naturală, pentru a vizita pantele sale și cei îndrăzneți să cucerească chiar și vârful său. La poalele muntelui sunt așezări pitorești care au rezistat de-a lungul timpului și sunt pline de istorie și restaurante cu mâncăruri tradiționale, cum ar fi Litochoro și Paleos Panteleimonas.

VERGINA

Una dintre cele mai importante destinații arheologice din țară este Vergina. Este la 80 km de Salonic, dar este și o distanță scurtă Veria și Naoussa. Acolo veți admira mormintele regale de sub pământ, mormântul inviolabil al lui Filip al II-lea, tatăl lui Alexandru cel Mare, precum și Teatrul Antic, Palatul și Sanctuarul Eukleiei.

LACUL VOLVI

Cel mai mare lac din Macedonia și cel de-al doilea din țară, este destinația ideală pentru iubitorii de apă și al.. vântului. Doar la câțiva kilometri de Salonic, aveți ocazia să stăpâniți undele și vânturile prin învățarea windsurfing-ului de către instructorii clubului care este deschis pe tot parcursul anului, să închiriați biciclete de munte și să vă savurați cafeaua și mâncarea cu vedere la Volvi.

Previous Article EXCURSII DE O ZI DIN ALEXANDROUPOLI GRECIA
Next Article PATRU DESTINAȚII TOP ÎN GRECIA DE VEST
Print
11901 Rate this article:
3.9
«aprilie 2024»
lun.mar.mie.joivin.sâm.dum.
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345